Kurér

 

Kurér er et raskt og fleksibelt og prisgunstig alternativ.

Kurer er frakt med en aktør som utelukkende spesialiserer seg på å frakte småpakker og mindre forsendelser. Her blir varene sortert etter destinasjon for å skape en mest mulig effektiv transport av varer mellom land. Dette er en mye billigere form for transport enn flyfrakt, men tar lengre tid. Denne typen frakt passer ikke for større forsendelser.

For større hasteforsendelser har vi et godt kontaktnettverk globalt som sammen utgjør mye kompetanse innen forskjellige industrier og spesielle henvendelser. Her kan kunde bestille alt fra ordinær flyfrakt til dedikerte fly.

For mindre forsendelser har vi gode avtaler med alle de store kurèrselskapene og dekker derfor store deler av verden, med et tilnærmet ubegrenset antall tjenester.

Flyfrakt er raskest mulig transport av varer fra et punkt til et annet, dette kan være både store og små forsendelser. Og passer likegodt til kompliserte og ukompliserte operasjoner.

Tellus Logistics er har en høy grad av kompetanse på både flyfrakt og kurèr, ring oss eller send oss en epost slik at vi kan diskutere hvilke løsninger som passer for dine varer og ønsker.